Online ademcursus Just Breathe: krijg weer grip op je ademhaling!

Online ademcursus Just Breathe: krijg weer grip op je ademhaling!

Hoe zou het zijn om makkelijk en vrij te ademen?

Heb je regelmatig het gevoel ‘achter adem’ te zijn?

Merk je dat je hoog en gejaagd ademt en voel je je onrustig?

Heb je Corona (gehad) en merk je problemen met de adem?

Heb je het gevoel niet diep door te kunnen ademen?

Voelt het soms alsof er een band om je borst zit?

Voel je je vaak onverklaarbaar heel moe?

Moet je regelmatig zuchten of gapen?

Zou je ook graag weer onbevangen en makkelijk ademen?

Volledig vernieuwde online ademcursus

Online ademcursus Just Breathe

€ 79,-

In deze online ademcursus vertel ik je hoe de ademhaling werkt en wat de relatie is met spanning. Vier weken lang ontvang je elke dag een video met een ontspannings- of ademoefening in je mail.

Naast de vertrouwde audio-opnames stuur ik je elke dag een filmpje van een minuut of vijf. Het is alsof ik tegenover je zit en samen met jou de oefening doe. De oefeningen komen onder andere uit de Methode Van Dixhoorn, Yoga, Jin Shin Jyutsu, Ervaarbare Adem en Polyvagaal theorie.

Eén keer per jaar, in mei, is deze module via Instagram te volgen.

Logopedist en ademtherapeut Yolande Kylstra

Hi, ik ben Yolande

Ik heb mijn passie gevonden in het ontwikkelen van (online) programma's voor mensen met adem-. stem- of spanningsklachten. Mijn jarenlange ervaring als logopedist, ademtherapeut en yogadocent komen samen in deze passie.

Meer dan 500 deelnemers gingen je (alleen al in deze online ademcursus) voor

Wat ben ik blij dat ik je gevonden heb op Instagram! Ik deed mee met de module Just Breathe. Ik heb ontzettend veel aan de oefeningen gehad. Ik vond het superfijn dat je de oefeningen in filmpjes voordeed. Zo kon ik ernaar kijken óf alleen naar luisteren. Ik raad deze module zeker aan anderen aan! Je stem is fijn om naar te luisteren en je legt alles heel duidelijk uit. De extra informatie over de technieken vond lk ook heel fijn. Jammer dat het al afgelopen is, dank je wel!

Bianca

Mijn hartelijke dank voor het delen van je kennis op deze leuke wijze! Weet dat ik een aantal van deze oefeningen direct heb ingezet bij mijn nieuwe cliëntengroep, post COVID-19. En ook voor mezelf waren sommige zaken een openbaring! Juist in deze tijden waarin er toch een groot beroep wordt gedaan op je mentale gezondheid en je onbewust spanning in je lijf opbouwt! Denkend aan mijn armen die tegen mijn lichaam aangedrukt zaten en mijn ingehouden buik … Mezelf hier bewust van zijn en het daardoor weer kunnen loslaten is heel gezond. Bedankt!!

Kristel Cobussen

Ik heb gemerkt dat ik dankzij deze training rustiger en ‘dieper’ (meer vanuit mijn buik) ga ademen, wat heel goed is voor mijn stem, en waardoor ik beter ga zingen. Hartelijk dank!

Anneke Wind

Ik doe de module ‘Ademen gaat Vanzelf’ en ik vind je oefeningen super fijn! Ik heb ook bij Jan van Dixhoorn opleiding gedaan en ik gebruik de oefeningen regelmatig in de behandelingen met cliënten. Maar het is zo fijn om ook weer zelf even aan de hand genomen te worden. En de afwisseling met de yoga en andere oefeningen vind ik erg fijn. Dank je wel voor dit initiatief. Ik geniet er enorm van.

Vivian

Wat een herkenbare oefeningen Yolande. Heerlijk om ze eens van een ander te horen en zelf te ervaren. Je hebt een heel prettige stem en doet de oefeningen in een fijn tempo. Heel goed om dagelijks even tijd voor vrij te maken. Dank voor je initiatief!

Gertild den Boer - ontspanningstherapie-nuenen.nl/

Ik ben zo blij met deze oefeningen! Vooral in deze tijden komt het goed van pas. Neem zo nu en dan een moment voor jezelf. Het helpt om op een ontspannen manier beter om te gaan met je ademhaling. Dank voor de module Ademen gaat Vanzelf.

Irma Sawires

De oefeningen maken erg bewust en heel fijn om toe te passen in het dagelijks leven! Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en heb veel handvatten gekregen voor de toekomst.
Heel erg bedankt!

Kim Mens

Wat krijg je voor € 79,-

  • een online ademcursus met vier weken lang elke werkdag een korte ontspanningsoefening in je mailbox
  • 28 video’s met adem- of ontspanningsoefeningen
  • veel uitleg over de achtergrond van de oefeningen
  • je kunt je op elke moment inschrijven, de module start de volgende maandag
  • gedurende deze maand mag je me altijd mailen met vragen
  • je kunt de video’s downloaden en daarmee worden de oefeningen jouw eigendom