Online training Lax Vox: ontspan je stem en keel

Online training Lax Vox: ontspan je stem en keel

Een ontspannen en warme stem zonder moeite?

Heb je last van een vermoeide stem?

Heb je keelpijn bij het praten?

Heb je een brokgevoel in de keel (globusgevoel)?

Voelt je stem gespannen nadat je hard hebt moeten praten?

Wil je leren hoe je een warming up of cooling down kunt doen voor de stem?

Voel je spanning in je keel tijdens spreken of zingen?

Online training Lax Vox

€ 79,-

Lax Vox is een makkelijk aan te leren methode om je stem en keel te ontspannen als je veel gepraat hebt of op te warmen als je veel moet praten. In mijn behandeling van mensen met stemklachten werk ik dan ook veel met deze methode. Bij deze methode heb je een silicone slangetje (inbegrepen bij de training) en een waterflesje nodig.

Omdat het soms lastig is te onthouden wat je moet doen ontwikkelde ik een video training. Voor € 79,- (incl. Lax Vox slang) ontvang je over een periode van 3 weken je 5 lessen. Dat geeft jou tussendoor de tijd om de oefeningen uit de video’s te doen. Bij de videolessen ontvang je ook een ebook met achtergrondinformatie en nog meer oefeningen.

Logopedist en ademtherapeut Yolande Kylstra

Hi, ik ben Yolande

Ik heb mijn passie gevonden in het ontwikkelen van (online) programma's voor mensen met adem-. stem- of spanningsklachten. Mijn jarenlange ervaring als logopedist, ademtherapeut en yogadocent komen samen in deze passie.

Meer dan 750 deelnemers gingen je (alleen al in deze training) voor

Nadat ik op internet gezocht had naar de lax vox methode kwam ik bij Yolande terecht. Ze legde me helder uit wat die methode voor me kon betekenen en stuurde me direct de slang toe. Vanwege corona hadden we alleen online contact met elkaar. Ongelooflijk dat dit zo goed verliep, het maakte niet uit voor de behandeling dat we elkaar alleen via Zoom zagen. De brok in mijn keel is weg, ik kan weer langdurig praten zonder keelpijn te krijgen en weet nu waar ik op moet letten bij het ademhalen. Heel erg bedankt Yolande!!

Dorothea, 68 jaar

Bedankt voor het sturen van de Lax Vox lessen en de uitleg van de methode. Tot nu toe ervaar ik de methode als erg prettig en ontspannend voor de stem. Als zangeres zal ik deze methode zeker blijven gebruiken als warming-up en cooling-down! Ook fijn dat men je kan consulteren bij vragen etc. Mooi initiatief en ik heb mijn netwerk naar de Lax Vox methode verwezen!

Isabel, professioneel zangeres

Ik heb vanwege een trauma last gekregen met spreken. In het begin zelfs zo extreem dat mijn zinnen bestonden uit drie woorden. Dankzij logopedie, acupunctuur en zelfrealisatie kwam ik een heel end. Alleen dachten de meeste mensen dat ik een hele hese stem had. Nu, dankzij Lax Vox en de adviezen van Yolande is mijn stem weer duidelijker en kan ik langere zinnen maken zonder adem en stemproblemen. Ik ben zo blij met haar adviezen en filmpjes! Namaste!

Gitta van Sermondt

De afgelopen maand heb ik op aanraden van mijn logopedist geoefend met de online training Lax Vox, omdat ik last had van slik- en ademklachten ten gevolge van erg gespannen spieren in mijn hals/nek. Inmiddels gaat het mede door de overzichtelijke oefeningen die ik elke week in mijn mailbox kreeg stukken beter!

Lotte

Ik heb je video’s bekeken en wil je alvast bedanken voor de goede, rustige uitleg / presentatie. Ik ben pas begonnen en het lijkt me al veel ontspanning te geven. Ik zal de kennis met mijn netwerk delen en wens je veel succes met het delen van het bubbelen aan heel Nederland.

Wendy, logopediste

Hartelijk dank voor het versturen van de Lax Vox lessen. Een zeer helpende methode voor mijn stem problemen. Ook fijn om de filmpjes terug te kunnen zien, dan ontdek je weer dingen die bij het oefenen nog niet helemaal goed gingen.

Jannie

Dank je wel voor de videotraining. Ik heb het al bij diverse patiënten gebruikt en het helpt ze goed. Vooral de ontspanning wordt als weldadig ervaren. Voor mijzelf gaf de derde video veel verheldering, de toepassing richting spontaan spreken had ik nog niet gehoord.

Arjanne

Wat een ontzettend mooi initiatief. Ik vind het een helder filmpje, duidelijke uitleg en een rustig beeld. Wat ik erg positief vind dat men wekelijks een nieuw filmpje toegezonden krijgt. Daar zit iets motiverends in en geeft een extra stimulans in het oefenen. Ik zal dit zeker aanbevelen bij cliënten. Ik wens je al het succes met dit initiatief.

Ilona, logopedist

Door jouw mails en enthousiasme heb ik al twee cliënten verwezen naar jouw online cursus en heb ik ook collega’s aangegeven cliënten daarop attent te maken.Dank je wel voor je inzet, je helpt er heel veel mensen mee!

Lucia, collega

Wat krijg je voor € 79,-

  • de online training met vijf videolessen verdeeld over 3 weken in je mailbox
  • de video’s zijn downloadbaar to 31-12-2024
  • het eBook met achtergrond informatie en nog meer oefeningen
  • de speciale Lax Vox slang
  • gedurende de training mag je me altijd mailen met vragen
  • je kunt je op elke moment inschrijven, de module start meteen