Online training Just Relax: ontspannen thuis komen na een lange werkdag.

Online training Just Relax: ontspannen thuis komen na een lange werkdag.

Ontspannen thuis komen na een drukke werkdag?

Heb je het gevoel dat je continu áán staat?

Merk je dat je altijd hoog en snel ademt?

Heb je moeite met in slaap te vallen?

Heb je continu een opgejaagd gevoel?

Heb je een kort lontje of staat het huilen je vaak nader dan het lachen?

Heb jij ook moeite om na een lange dag om te schakelen en ontspannen thuis aan te komen?

Volledig vernieuwde online training

Online ontspanning training Just Relax

€ 79,-

Deze volledige vernieuwde online ontspanning training is de opvolger  van de populaire module Ontspannen naar Huis.

Vier weken lang ontvang je elke werkdag een korte ontspanningsoefening. Je doet de oefening bij voorkeur aan het eind van je werkdag voordat je je weer in je thuissituatie stort. Op vrijdag is het een stoelyogaserie van 15 minuten en op zaterdag ontvang je een Yoga Nidra les. Ideaal om het weekend ontspannen mee te beginnen!

Naast de vertrouwde audio-opnames stuur ik je elke dag een filmpje van een minuut of vijf. Het is alsof ik tegenover je zit en samen met jou de oefening doe. Je doet de oefening op een tijdstip dat voor jou werkt om de overgang van werk naar privé soepel te laten verlopen. De oefeningen komen onder andere uit Hatha Yoga, Yoga Nidra, Jin Shin Jyutsu, Ervaarbare Adem en Polyvagaal theorie.

Logopedist en ademtherapeut Yolande Kylstra

Hi, ik ben Yolande

Ik heb mijn passie gevonden in het ontwikkelen van (online) programma's voor mensen met adem-. stem- of spanningsklachten. Mijn jarenlange ervaring als logopedist, ademtherapeut en yogadocent komen samen in deze passie.

Meer dan 500 deelnemers gingen je (alleen al in deze training) voor

Ik wil je bedanken voor de Just Relax module! Het heeft mij geholpen iedere dag een reminder te krijgen voor het feit dat ik meer tijd voor ontspanning en rust mag nemen. Ik vond vooral de wat meer fysieke oefeningen prettig, zoals de balans oefening, om echt uit mijn hoofd en gedachten te komen. Ik zou het anderen zeker aanraden, omdat iedereen in deze drukke tijden wel wat meer relaxmomenten mag ervaren! Bedankt!

Groetjes, Sara van der Kraan

Beste Yolande, Veel dank voor de fijne oefeningen en heldere uitleg (met zeer fijne stem!). Ik zou dit anderen zeker aanraden, vooral ook aan mensen met wisselende werktijden zoals ikzelf (soms ochtend- soms avonddiensten). Dit is een fijne manier om toch een ‘einde van werk’-ritueel te creëren. En mijn eerste kennismaking met yoga Nidra was ook voor herhaling vatbaar!

Groeten, Eva Selderbeek

Wat een super fijne oefeningen zijn het! Ik kom er niet aan toe na mijn werk maar doe ze voornamelijk ‘s avonds voordat ik ga slapen. Ik slaap nu zo diep dat ik al drie nachten niet meer wakker wordt midden in de nacht!

Lilian Verhagen

Ik wil even zeggen dat ik vind dat je zo’n fijne rustgevende stem hebt om yoga/meditatieoefeningen te geven!
Ik geniet echt van je ‘ontspannen naar huis’ oefeningen! Het lukt nog niet om ze elke dag te doen, maar als ik ze doe voelen ze erg goed.
Dank je voor deze mogelijkheid!

Wendy

Ontspannen naar Huis: het helpt me echt om de stress van de soms hoge werkdruk te verlagen. Juist als ik denk dat ik er eigenlijk geen tijd voor heb, voel ik hoe belangrijk het is om even te ontspannen. Door een uur uit die hectiek te stappen, voelt het als zowel een lichamelijke als mentale reset. Daarna kan ik met meer rust in het lijf en het hoofd weer aan het werk. Het geeft ruimte voor creativiteit.

Esther

Ik werk aan huis, dus de scheiding tussen werk en prive is minimaal, maar… ik heb genoten van je oefeningen. Echt heerlijk. Met een goed gevoel, een ontspannen lichaam en een glimlach op mijn gezicht ga ik nu heerlijk mijn bed in.

Carine

‘Ontspanning naar Huis’! Het brengt rust op een drukke dag. En het geeft mij een nieuw perspectief op ontspannen. Daar profiteer ik zowel op het werk als thuis van!

Ellen

Ik vind het heerlijk! Het ontspant, maar het geeft ook een heel lekkere energie om weer aan het werk te gaan. Een must voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning.

Dorothé

Ik ben nu in week 3 van de online module ‘Ontspannen naar Huis’. De ontspanningsoefeningen doe ik iedere dag. Ik vind het geweldig, de 5 min. zijn snel voorbij. Dank je wel het doet me goed!

Wilma

Bedankt voor de oefeningen in de module ‘Ontspannen naar Huis’. Ik merk dat het per dag verschilt hoe veel ik gefocust ben op de oefening. Ik ben blij dit op te merken. Vandaag heeft het mij goed gedaan. Het is voor mij echt een afschakel moment van de dag geworden

Jessica Frembgen

Wat krijg je voor € 79,-

  • de online ontspanning training met vier weken lang elke werkdag een mail met veel informatie en een korte ontspanningsoefening in je mailbox
  • 16 video’s en/of audio’s met korte ontspanningsoefeningen, 4 series van een kwartier en 4 Yoga Nidra lessen van 45 minuten
  • op vrijdag een stoelyogaserie van 15 minuten
  • op zaterdag een Yoga Nidra les
  • de video’s zijn downloadbaar to 31-12-2024
  • gedurende deze maand mag je me altijd mailen met vragen
  • je kunt je op elke moment inschrijven, de module start de volgende maandag