Relax your Voice

Relax your Voice

Relax your Voice - in ontwikkeling

Grip krijgen op je adem en stem, zodat je ontspannen kunt spreken en overbodige spanning leert herkennen en loslaten.

In de online stem training Relax your Voice combineren we videotraining met online afspraken via ZOOM. Dus heb jij het gevoel dat je je stem niet altijd onder controle hebt? Komt je stem anders over dan je graag zou willen, hoger of minder stevig? Kraakt je stem soms, valt hij weg of krijg je keelpijn als je lang moet praten? Wordt je stem zwakker naarmate je langer praat? Heb je het gevoel tijdens het praten achter adem te zijn, of heb je moeite met goed dóór te ademen? Heb je moeite met ontspannen of vind je het lastig na een werkdag los te laten en ontspannen thuis te komen?

Dan is deze online stem training Relax your Voice iets voor jou! Laat mij je helpen weer grip te krijgen op je adem en stem, zodat je ontspannen kunt spreken en overbodige spanning leert herkennen en loslaten.

Wat gaat dit traject inhouden?

De eerste stap in online stem training Relax your Voice is dat jij me een korte video stuurt waarin je mij onder andere vertelt wat je vraag is en waar je tegenaan loopt. Ik analyseer de video en stuur je een aantal vragenlijsten.

Nadat je de vragenlijsten hebt ingevuld start je met de eerste 2 modules van deze training. In de eerste afspraak, die plaats vindt via ZOOM, en die je zelf kunt inplannen in de online agenda, doen we oefeningen die specifiek op jouw situatie van toepassing zijn. Vervolgens ga jij zelf met deze oefeningen aan de slag en volgen module 3 en 4.

Na de vierde module hebben we opnieuw een afspraak via ZOOM, waarbij we opnieuw ingaan op jouw specifieke vragen. Tussendoor geef ik naar wens feedback op (video)opnames en hebben we contact via WhatsApp.

Een traject van 4 maanden, met:

👉🏻 Een analyse van een ingestuurde video opname en ingevulde vragenlijsten

👉🏻 Zes modules met video's en oefeningen gericht op de zes pijlers van deze training

👉🏻 Drie afspraken van een uur via ZOOM

👉🏻 Tussendoor feedback op (video)opnames en contact via WhatsApp

👉🏻 De afspraken kun je zelf inplannen via de online agenda

👉🏻 BONUS: gratis deelname aan één van mijn modules. Welke module en het tijdtip dat je deze wilt doen is aan jou en bespreken we in één van onze afspraken

Online logopedie door Yolande Kylstra

Na de tweede afspraak volgen module 5 en 6 vijf en zes. Hierna ga je minimaal een maand zelf aan de slag met het integreren van alle geleerde technieken. Tenslotte volgt nog een laatste ZOOM-afspraak. In deze afspraak kun je al je laatste vragen kwijt en ronden we het traject af. We bekijken wat het traject je gebracht heeft, doen indien nodig aanvullende oefeningen en bedenken een strategie waar je zelf mee verder kunt.

Op dit moment ben ik druk met het ontwerpen van de training en het maken van de video’s. De planning is dat de training in Q4 live zal gaan.

Ik ben nieuwsgierig en hoor graag meer zodra de training live gaat!

* indicates required
Relax your Voice, online training van online logopedist Yolande Kylstra