Just Sleep via Instagram: eindelijk weer lekker slapen!

Just Sleep via Instagram: eindelijk weer lekker slapen!

Eindelijk weer lekker slapen?

Doe dan mee met deze online training die volledig via Instagram verloopt!

Voelt slapen voor jou als een onmogelijke taak?

Heb je alles al geprobeerd, maar lijkt niets te helpen?

Lig je in bed al te tobben over hoe je de dag van morgen moet doorkomen?

Ben je bang om naar bed te gaan, omdat je weet dat je toch weer wakker zult liggen?

Weet je niet waar je moet beginnen om eindelijk beter te gaan slapen?

Zou je zo ontzettend graag weer eens een goede nachtrust hebben?

Just Sleep via Instagram start 4 september 2023

In deze Instagram slaaptraining ter waarde van €69,- vertel ik je in 10 video’s alles over de oorzaak van slaapproblemen, de triggers die tot slaapproblemen kunnen leiden en de factoren die slaapproblemen in stand houden. Je ontvangt elke dag een mail of een post op je Instagramfeed met een video van een adem- of ontspanningsoefening. Ook ontvang je opdrachten die je helpen inzicht te krijgen in je eigen slaappatroon en hoe je daar verandering in kunt aanbrengen. In het eBook dat je bij deze training ontvangt kun je alles nog eens rustig nalezen. Na vier weken heb jij inzicht gekregen in je eigen slaappatroon en de factoren die invloed hebben op jouw manier van slapen. Je hebt oefeningen gekregen die je kunnen helpen makkelijker in slaap te vallen. De training sluit na een maand, maar daarna heb je nog een maand lang toegang tot de video’s en oefeningen.

Doe je ook mee? De training start op 4 september 2023 en jij, omdat je een deelnemer bent van de online cursus Uit de wachtkamer van je eigen leven, doet helemaal gratis mee!

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de bijzondere slaaphypnose  die onderdeel is van deze training! Je kunt kiezen uit een versie met of zonder achtergrondmuziek.

Logopedist en ademtherapeut Yolande Kylstra

Hi, ik ben Yolande

Ik heb mijn passie gevonden in het ontwikkelen van (online) programma's voor mensen met adem-. stem- of spanningsklachten. Mijn jarenlange ervaring als logopedist, ademtherapeut en yogadocent komen samen in deze passie.

Zij gingen je voor

Wat een fijn programma! Ik slaap sinds de geboorte van mijn zoontje een stuk slechter (heel licht en wordt overal wakker van). Yolande geeft in haar e-book hele praktische tips waar ik gelijk mee aan de slag kon en die me ook daadwerkelijk hielpen om gelijk kleine dingetjes aan te passen en mijn slaap te verbeteren. Zo weet ik nu dat een groot deel van mijn slaapprobleem ook ‘s avonds al begint, omdat ik min of meer al verwacht slecht te gaan slapen. Hier kan ik aan de hand van haar tips dus goed mee aan de slag. De Slaaphypnose is ook erg fijn om te beluisteren. Yolande heeft een hele rustgevende stem waardoor het erg makkelijk is om te ontspannen. Ik merk dat ik hierdoor veel sneller in slaap valt omdat er niet nog van alles door mijn hoofd spookt. Ik raad het programma dan ook zeker aan als je verbetering kunt behalen op het gebied van slapen!

Daphne Wegbrans

Nu ben ik niet de meeste slechte slaper, meestal slaap ik zelfs heerlijk. Toch heb ik de afgelopen tijd moeite een goed slaapritme te vinden. Wordt ik vroeg wakker of meerdere keren wakker per nacht, ga ik steeds later naar bed en wordt ik moe wakker. Tijd om hier mee aan de slag te gaan. Het werkboek ziet er prachtig uit en geeft goede informatie en enkele opdrachten. De slaaphypnose heb ik geluisterd toen ik al in bed lag. De rustgevende stem en achtergrond muziek maakte me helemaal zen. Na de opname ben ik meteen in slaap gevallen en heb ik heerlijk geslapen. Ook de nachten daarna heb ik geen last meer gehad van veel wakker worden of moe opstaan. Zeker blij dat ik dit geprobeerd heb!

Daniek Nellissen

Wat ziet het er allemaal prachtig uit en wat ideaal dat je kunt kiezen om de slaaphypnose met of zonder muziek te doen! Je stem is heel fijn om naar te luisteren, de hypnose nodigt uit om vaker te doen!

Helga Rosendaal

Wat een mooie module is dit zeg! Echt een mooie afwisseling tussen oefeningen en theorie, alles heel duidelijk en goed te volgen, wowwwwww. Gefeliciteerd en dank!

Karen Heller

Met een heel divers aanbod van oefeningen, achtergrond informatie en praktische tips ben ik super blij met de module just sleep! Yolande heeft een prettige manier van uitleggen en de filmpjes zijn duidelijk.
Sommige oefening zijn meer onderdeel van m’n dagroutine geworden, heel fijn!

Lieve groet Marlies Blokland

Wat krijg je in deze slaaptraining

  • de Instagram slaaptraining Just Sleep met vier weken lang elke dag een video met een korte adem- of ontspanningsoefening, video’s met uitleg en 24 opdrachten binnen het besloten Instagram account
  • een eBook van 38 pagina’s waarin je alle informatie en meer nog eens rustig kunt nalezen
  • de bijzondere slaaphypnose
  • 2 maanden toegang tot het besloten account
  • gedurende de eerste maand mag je me altijd mailen met vragen