Adempunts Playlist: meer dan 100 video’s van adem- en ontspanningsoefeningen!

Adempunts Playlist: meer dan 100 video’s van adem- en ontspanningsoefeningen!

Meer dan 100 adem- en ontspanningsoefeningen!

Meer dan 100 adem- en ontspanningsoefeningen!

In mijn meer dan 35 jaar lange loopbaan als logopedist, adem- en ontspanningstherapeut en yogadocent volgde ik heel veel cursussen en opleidingen gericht op adem en ontspanning. Uit al die opleidingen verzamelde ik de oefeningen die ik het meest in mijn behandelingen en yogalessen gebruik en maakte er video- of audio-opnames van.

Vanaf nu kun jij je de oefeningen ook eigen maken, want ik heb de video’s stuk voor stuk op een online platform gezet. Zo is er een online databank ontstaan met heel veel adem- en ontspanningsoefeningen. Dit is dus geen methode of training, maar compleet bestand met oefeningen. Inmiddels staan er meer dan 100 oefeningen op het online platform! De video’s kun je tot eind 2024 downloaden.

Dit zeggen anderen over de oefeningen

Wat ben ik blij dat ik je gevonden heb op Instagram! Ik deed mee met de module Just Breathe. Ik heb ontzettend veel aan de oefeningen gehad. Ik vond het superfijn dat je de oefeningen in filmpjes voordeed. Zo kon ik ernaar kijken óf alleen naar luisteren. Ik raad deze module zeker aan anderen aan! Je stem is fijn om naar te luisteren en je legt alles heel duidelijk uit. De extra informatie over de technieken vond lk ook heel fijn. Jammer dat het al afgelopen is, dank je wel!

Bianca

Mijn hartelijke dank voor het delen van je kennis op deze leuke wijze! Weet dat ik een aantal van deze oefeningen direct heb ingezet bij mijn nieuwe cliëntengroep, post COVID-19. En ook voor mezelf waren sommige zaken een openbaring! Juist in deze tijden waarin er toch een groot beroep wordt gedaan op je mentale gezondheid en je onbewust spanning in je lijf opbouwt! Denkend aan mijn armen die tegen mijn lichaam aangedrukt zaten en mijn ingehouden buik … Mezelf hier bewust van zijn en het daardoor weer kunnen loslaten is heel gezond. Bedankt!!

Kristel Cobussen

Ik heb gemerkt dat ik dankzij deze training rustiger en ‘dieper’ (meer vanuit mijn buik) ga ademen, wat heel goed is voor mijn stem, en waardoor ik beter ga zingen. Hartelijk dank!

Anneke Wind

Ik doe de module ‘Ademen gaat Vanzelf’ en ik vind je oefeningen super fijn! Ik heb ook bij Jan van Dixhoorn opleiding gedaan en ik gebruik de oefeningen regelmatig in de behandelingen met cliënten. Maar het is zo fijn om ook weer zelf even aan de hand genomen te worden. En de afwisseling met de yoga en andere oefeningen vind ik erg fijn. Dank je wel voor dit initiatief. Ik geniet er enorm van.

Vivian

Wat een herkenbare oefeningen Yolande. Heerlijk om ze eens van een ander te horen en zelf te ervaren. Je hebt een heel prettige stem en doet de oefeningen in een fijn tempo. Heel goed om dagelijks even tijd voor vrij te maken. Dank voor je initiatief!

Gertild den Boer - ontspanningstherapie-nuenen.nl/

Ik ben zo blij met deze oefeningen! Vooral in deze tijden komt het goed van pas. Neem zo nu en dan een moment voor jezelf. Het helpt om op een ontspannen manier beter om te gaan met je ademhaling. Dank voor de module Ademen gaat Vanzelf.

Irma Sawires

De oefeningen maken erg bewust en heel fijn om toe te passen in het dagelijks leven! Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en heb veel handvatten gekregen voor de toekomst.
Heel erg bedankt!

Kim Mens

Meer dan 100 downloadbare oefeningen!

€ 349,-

Inmiddels staan er meer dan 100 oefeningen op het online platform. De oefeningen komen o.a. uit Hatha Yoga & Pranayama, Yoga Nidra, Methode Van Dixhoorn, Autogene Training, Sanne Graulund en Jin Shin Jyutsu. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de bijzondere slaaphypnose uit de online training Just Sleep. Je kunt kiezen uit een versie met of zonder achtergrondmuziek.

Alles op een rijtje

Wat krijg je wanneer je nu instapt?

  • Adempunts playlist met In ieder geval de ruim 100 downloadbare oefeningen die nu al op het platform staan
  • Bonus 1: vier volledige Yoga Nidra lessen twv € 60,-
  • Bonus 2: de masterclass Yoga, Adem en Stem  twv €49,-
  • Bonus 3: het eBook van Adembenemend, dat ik samen met collega Miriam Helsper schreef twv €9,95

Concluderend: concreet krijg je nu voor €349,- meer dan 100 downloadbare video’s met adem- of ontspanningsoefeningen (gebaseerd op o.a. Hatha Yoga, Yoga Nidra, Methode Van Dixhoorn, Regine Herbig). Je mag de oefeningen downloaden voor eigen gebruik. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan de links te delen met collega’s of cliënten. Zodra je je de oefeningen eigen hebt gemaakt mag je ze natuurlijk op jouw manier en met jouw stem delen met wie je maar wilt! De oefeningen zijn te downloaden tot 31-12-2024.