Adempunts Playlist: video’s van meer dan 70 adem- en ontspanningsoefeningen!

Adempunts Playlist: video’s van meer dan 70 adem- en ontspanningsoefeningen!

Meer dan 70 adem- en ontspanningsoefeningen!

Meer dan 70 adem- en ontspanningsoefeningen!

In mijn meer dan 35 jaar lange loopbaan als logopedist, adem- en ontspanningstherapeut en yogadocent volgde ik heel veel cursussen en opleidingen gericht op adem en ontspanning. Uit al die opleidingen verzamelde ik de oefeningen die ik het meest in mijn behandelingen en yogalessen gebruik en maakte er video- of audio-opnames van.

Vanaf nu kun jij je deze oefeningen ook eigen maken, want ik zet ze stuk voor stuk op het online platform Adempunts playlist. Zo ontstaat er een databank met heel veel adem- en ontspanningsoefeningen. Dit is dus geen methode of training, maar een groeiend bestand van oefeningen.

Dit zeggen anderen over de oefeningen

Wat ben ik blij dat ik je gevonden heb op Instagram! Ik deed mee met de module Just Breathe. Ik heb ontzettend veel aan de oefeningen gehad. Ik vond het superfijn dat je de oefeningen in filmpjes voordeed. Zo kon ik ernaar kijken óf alleen naar luisteren. Ik raad deze module zeker aan anderen aan! Je stem is fijn om naar te luisteren en je legt alles heel duidelijk uit. De extra informatie over de technieken vond lk ook heel fijn. Jammer dat het al afgelopen is, dank je wel!

Bianca

Mijn hartelijke dank voor het delen van je kennis op deze leuke wijze! Weet dat ik een aantal van deze oefeningen direct heb ingezet bij mijn nieuwe cliëntengroep, post COVID-19. En ook voor mezelf waren sommige zaken een openbaring! Juist in deze tijden waarin er toch een groot beroep wordt gedaan op je mentale gezondheid en je onbewust spanning in je lijf opbouwt! Denkend aan mijn armen die tegen mijn lichaam aangedrukt zaten en mijn ingehouden buik … Mezelf hier bewust van zijn en het daardoor weer kunnen loslaten is heel gezond. Bedankt!!

Kristel Cobussen

Ik heb gemerkt dat ik dankzij deze training rustiger en ‘dieper’ (meer vanuit mijn buik) ga ademen, wat heel goed is voor mijn stem, en waardoor ik beter ga zingen. Hartelijk dank!

Anneke Wind

Ik doe de module ‘Ademen gaat Vanzelf’ en ik vind je oefeningen super fijn! Ik heb ook bij Jan van Dixhoorn opleiding gedaan en ik gebruik de oefeningen regelmatig in de behandelingen met cliënten. Maar het is zo fijn om ook weer zelf even aan de hand genomen te worden. En de afwisseling met de yoga en andere oefeningen vind ik erg fijn. Dank je wel voor dit initiatief. Ik geniet er enorm van.

Vivian

Wat een herkenbare oefeningen Yolande. Heerlijk om ze eens van een ander te horen en zelf te ervaren. Je hebt een heel prettige stem en doet de oefeningen in een fijn tempo. Heel goed om dagelijks even tijd voor vrij te maken. Dank voor je initiatief!

Gertild den Boer - ontspanningstherapie-nuenen.nl/

Ik ben zo blij met deze oefeningen! Vooral in deze tijden komt het goed van pas. Neem zo nu en dan een moment voor jezelf. Het helpt om op een ontspannen manier beter om te gaan met je ademhaling. Dank voor de module Ademen gaat Vanzelf.

Irma Sawires

De oefeningen maken erg bewust en heel fijn om toe te passen in het dagelijks leven! Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en heb veel handvatten gekregen voor de toekomst.
Heel erg bedankt!

Kim Mens

Hoe eerder je instapt des te minder je betaalt!

€ 249,-

Inmiddels staan er meer dan 70 oefeningen op het online platform. De volgende oefeningen ga ik (opnieuw) opnemen. Bij de oefeningen ben ik een eBook aan het schrijven met meer informatie over de methodes waar de oefeningen op gebaseerd zijn (o.a. Hatha Yoga & Pranayama, Yoga Nidra, Methode Van Dixhoorn, Breathwork, Regine Herbig en Ilse Middendorf, Autogene Training, Sanne Graulund).

Met elke oefening die ik plaats gaat de prijs omhoog, dus als je interesse hebt in een databank met heel veel adem- en ontspanningsoefeningen, stap dan nu in. Want hoe eerder je instapt, des te minder je betaalt!

Meedoen als organisatie?

Wat ontzettend leuk dat jouw organisatie interesse heeft in Adempunts Playlist! Ik bied je de volgende mogelijkheid aan:

 • Voor de eerste twee medewerkers betaal je 100% 
 • Voor elke volgende medewerker 50%
 • De video’s worden centraal opgeslagen en zijn voor alle medewerkers toegankelijk. Wanneer een medewerker vertrekt en een nieuwe aantreedt hoef je niet extra te betalen
 • Bij uitbreiding van het team betalen nieuwe medewerkers ook 50%
 • Toegang tot het besloten Instagram account is €10, – pp, ook voor elke nieuwe medewerker

Aanvraag offerte

Alles op een rijtje

Wat krijg je wanneer je nu instapt?

 • Adempunts playlist met In ieder geval de ruim 70 oefeningen die nu al op het platform staan
 • De verwachting dat er nog veel meer gaan volgen. Deze winter ga ik besteden aan het maken van nieuwe opname’s.
 • De toezegging van een eBook bij de playlist, waarin ik vertel over de verschillende methodes waar de oefeningen op gebaseerd zijn. Deze ben ik nu aan het schrijven.
 • Toegang tot het besloten Instagram account @adempunts_playlist
 • Bonus 1: vier volledige Yoga Nidra lessen twv € 60,-
 • Bonus 2: de masterclass Yoga, Adem en Stem  twv €49,-
 • Bonus 3: gratis toegang tot de Instagram-modules Just Relax (in januari), Just Breathe (in mei) en Just Sleep (in september) twv €59,- elk

Concluderend: concreet krijg je nu voor €249,- meer dan 70 downloadbare video’s met adem- of ontspanningsoefeningen (gebaseerd op o.a. Hatha Yoga, Yoga Nidra, Methode Van Dixhoorn, Regine Herbig). Je mag de oefeningen downloaden voor eigen gebruik. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan de links te delen met collega’s of cliënten. Zodra je je de oefeningen eigen hebt gemaakt mag je ze natuurlijk op jouw manier en met jouw stem delen met wie je maar wilt!