PopUpYoga

Natuurlijk wist ik meteen waar mijn eerste blog over zou moeten gaan : het idee dat ik bedacht in de zomervakantie … PopUpYoga.

De vraag die in mijn hoofd speelde was : maakt het nou uit waar je yoga beoefent. Of het nou in de tuin, op een zolderkamer of in een prachtige zaal is … maakt het in essentie uit? En zo ontpopte zich de PopUpYoga.

Elke eerste zondag van de maand is er een les op een locatie in -of in de buurt van- Zeist. Iedere locatie is volslagen anders en heeft zijn eigen charme en lastige elementen, en blijft tot het laatst toe een verrassing.

Inmiddels is de eerste PopUpYoga geweest. Deze eerste keer wilde ik het nog buiten doen, wat meteen extra stress voor mij opleverde. Hoe vaak ik niet het 14-dagen-weerbericht heb gechecked! Van voorspelling onweer naar zware regenbuien, werd het zwaarbewolkt maar koud … Ik heb het toch buiten door laten gaan en wat was het mooi! Droog, helderfris en met een waterig zonnetje beoefenden we yoga aan de rand van een meertje op landgoed Heidestein.

Nu was het groepje nog klein, maar voor de volgende locatie heb ik al 30 mensen die geinteresseerd zijn op de lijst staan. En dat wordt een heel bijzondere locatie! Een plek waar je de geschiedenis tot in je botten kunt voelen. Waar nog nooit …. Maar nee, nu ga ik teveel zeggen. Benieuwd? Schrijf je in via www.facebook.com/PopUpYoga.nl of via www.adempunt.nl/yoga/PopUpYoga. Je zult er geen spijt van krijgen!

En oh ja, de inkomsten gaan volledig naar een goed doel : de Vlakteplaas School in Zuid Afrika!