Myotape Nederland

Op dit moment is het niet mogelijk Myotape te bestellen.

Myotape is ontworpen door ademcoach en TedX-spreker, Patrick McKeown. De tapes brengen de lippen veilig samen om de neus ademhaling te ondersteunen en te herstellen tijdens waken en slapen.

Mondademhaling draagt onder ander bij aan snurken, slaapapneu en slechte slaapkwaliteit. Het veroorzaakt ontwikkelingsproblemen bij kinderen en het is bewezen dat het een negatief effect heeft op het fysieke en mentale welzijn bij volwassenen.

Het geheim van een goede nachtrust ligt in de neusademhaling. Zonder snurken, symptomen van slaapapneu of een verstopte neus, slaap je beter en word je verfrist wakker.
De tapes kunnen ter ondersteuning gebruikt worden binnen de OroMyoFunctionele Therapie.
Maten:
Small : 4-16 jaar
Large : Vanaf 16 jaar
Een pakketje met 90 tapes kost €18,50 excl. verzendkosten, per 5 pakketjes €17,50 per stuk

Wat anderen zeggen over Myotape

  • Sinds een aantal maanden maak ik dagelijks gebruik van Myotape. Dankzij deze tape zijn mijn snurkklachten vrijwel helemaal verdwenen en word ik ‘s ochtends uitgerust wakker. Ik kan het iedereen aanbevelen om te proberen
    Marieke winter
  • Van de oplossingen die ik tot nu toe vond voor slaapapneu werd ik niet vrolijk. Ik deed liever of het probleem niet bestond. Nadat ik een artikel las over hoe je op simpele wijze neusademhaling kan bevorderen en apneu en snurken kunt tegengaan met behulp van een zachte pleister, besloot ik dit eens te proberen. Ik ben om! Het is uiteraard eventjes wennen, maar de myotape is zo zacht dat dit snel lukt. Je mond wordt lichtjes bij elkaar gehouden, maar door de split in het midden kun je hem ook gewoon nog blijven bewegen en voel je je niet gehinderd. Het verwijderen de volgende ochtend gaat gemakkelijk en pijnloos. Het belangrijkste: niet alleen ik, maar ook mijn partner worden uitgerust wakker en ik kan (er ook nog om) lachen als ik in de spiegel kijk. Hoe simpel kan het zijn?!
    Erica