1:1 Traject

1:1 Traject

Grip op Adem & Stem

1:1 Traject

Zijn er geen echte klachten, maar heb jij het gevoel dat je je stem niet altijd onder controle hebt? Komt je stem anders over dan je graag zou willen, hoger of minder stevig? Kraakt je stem soms, valt hij weg of krijg je keelpijn als je lang moet praten? Wordt je stem zwakker naarmate je langer praat? Heb je het gevoel tijdens het praten achter adem te zijn, of heb je moeite met goed dรณรณr te ademen? Heb je moeite met ontspannen of vind je het lastig na een werkdag los te laten en ontspannen thuis te komen?

Dan is dit traject iets voor jou! Laat mij je helpen weer grip te krijgen op je adem en stem, zodat je ontspannen kunt spreken en overbodige spanning leert herkennen en loslaten.

Wat houdt dit 1:1 traject in?

De eerste stap in het traject is dat jij me een korte video stuurt waarin je mij onder andere vertelt wat je vraag is en waar je tegenaan loopt. Ik analyseer de video en stuur je een aantal vragenlijsten. Nadat je de vragenlijsten hebt ingevuld plannen we een afspraak van ongeveer twee uur in.

Deze eerste afspraak is bij voorkeur bij mij in de praktijk. In deze afspraak doen we meteen een aantal oefeningen waar jij vervolgens mee aan de slag gaat. Dit kunnen ontspannings- of ademoefeningen zijn, maar het kan ook zijn dat we een stemmassage gaan doen. In de weken daarna hebben we 5 x een afspraak van een half uur via ZOOM, geef ik naar wens feedback op (video)opnames en hebben we contact via WhatsApp.

Een traject van 4 maanden, met:

๐Ÿ‘‰๐Ÿป Een analyse van een ingestuurde video opname en ingevulde vragenlijsten

๐Ÿ‘‰๐Ÿป Een eerste afspraak van circa 2 uur (bij voorkeur live)

๐Ÿ‘‰๐Ÿป Vervolgafspraken: 5x online live of via ZOOM (half uur)

๐Ÿ‘‰๐Ÿป Tussendoor feedback op (video)opnames en contact via WhatsApp

๐Ÿ‘‰๐Ÿป Laatste afspraak weer live (circa anderhalf uur)

๐Ÿ‘‰๐Ÿป EXTRA: gratis deelname aan รฉรฉn van mijn modules

Vervolgens ga je een maand zelf aan de slag met het integreren van alle geleerde technieken. Tenslotte plannen we opnieuw een afspraak in van ongeveer anderhalf uur. We bekijken wat het traject je gebracht heeft, doen indien nodig aanvullende oefeningen en bedenken een strategie waar je zelf mee verder kunt.

De kosten van dit traject bedragen โ‚ฌ1250,- excl. btw.

Indien gewenst kunnen extra afspraken ingepland worden. De kosten hiervoor bedragen โ‚ฌ175,- excl. btw per uur.

Ik maak graag een afspraak voor dit 1:1 traject

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.