Logopedie tijdens de Corona epidemie

Het Coronavirus, het houdt ons allemaal bezig. Om verspreiding te voorkomen zijn steeds meer maatregelen nodig. Thuiswerken is één van de adviezen die wordt gegeven om het Coronavirus in te dammen. Ik wil daar gehoor aan geven en heb daarom besloten dat alle logopedische afspraken vanaf maandag 16 maart niet meer in de praktijk zullen plaatsvinden. Ik wil de zorg wel graag continueren en heb gekeken naar alternatieven. 
 
Daarom zal ik vanaf maandag 16 maart de logopedische behandeling daar waar mogelijk via telelogopedie voortzetten. (Telelogopedie wordt net als 'gewone' logopedie vergoed vanuit de Basisverzekering.) Hiervoor zullen we, op de afgesproken tijd, met elkaar gaan videobellen. Dit zal gebeuren via Zoom. Je hoeft hiervoor niets op je computer te downloaden. Wanneer je liever op je telefoon of tablet werkt kun je de app ZOOM Cloud Meetings installeren.
 
Voor mij is dit ook nieuw; samen zetten we onze schouders eronder en zullen we kijken hoe we de telelogopedie zo praktisch en goed mogelijk kunnen invullen. We gaan er met elkaar het beste van maken en ik hoop op deze manier bij te dragen aan het verminderen van de verspreiding van het Coronavirus! Voor vragen kun je altijd bij me terecht!

Yolande Kylstra
06-34241225

Afspraak maken?

Voor meer informatie of een afspraak kun je bellen:

06 - 34 24 1225

Of neem online contact met me op:

Per mail