Module Neusademhaling

Module Neusademhaling

Ademen door de neus lijkt zo vanzelfsprekend. Toch blijkt dit niet altijd zo te zijn. Baby’s worden geboren met een goede neusademhaling. Ze drinken zonder te stoppen uit borst of fles. De baby zuigt en drinkt, terwijl hij hierbij gewoon steeds door de neus blijft ademen.

Helaas zien we dat de neusademhaling voor veel volwassenen helemaal niet meer zo vanzelfsprekend is. Zeker niet voor hen die last hebben van hooikoorts,  bijholte-ontstekingen of een verstopte neus. Bij mensen die duidelijk hoorbaar ademen is vaak sprake van mondademen. Wanneer je veel door je mond ademt, is de ademhaling meestal hoog in de borst. Hierdoor raakt je ademhaling op den duur ontregeld.

Zeker in deze tijd met veel besmettelijke ziektes is het belangrijk door de neus te ademen. Niets filtert de lucht die je inademt zo goed als de neus dat doet!

Leer jezelf door middel van deze online module een neusademhaling aan. Voor €89,- ontvang je een pakket met het benodigde materiaal (ter waarde van €55,-) en de videolessen om je te helpen. Je hebt 3 maanden lang toegang tot de training, zo heb je alle tijd om je een nieuwe gewoonte aan te leren.