Online training Lax Vox

Ontspan je stem en keel met de online training Lax Vox.

Online training Lax Vox

Heb je last van een vermoeide stem? Heb je keelpijn bij het praten? Voel je spanning in je keel tijdens het spreken of zingen? Heb je een brokgevoel in de keel (globusgevoel)? Voelt je stem gespannen nadat je hard hebt moeten praten? Wil je leren hoe je een warming up of cooling down kunt doen voor de stem?

Dan is de methode Lax Vox wellicht iets voor jou!

De methode Lax Vox is een makkelijk aan te leren methode om je stem en keel te ontspannen als je veel gepraat hebt of op te warmen als je veel moet praten. In mijn behandeling van mensen met stemklachten werk ik dan ook veel met deze methode.

Omdat het soms lastig is te onthouden wat je moet doen ontwikkelde ik een video training. Voor € 79,- (incl. twee Lax Vox slangen) ontvang je over een periode van 3 weken je 5 lessen . Dat geeft jou tussendoor de tijd om de oefeningen uit de video’s te doen. Bij de videolessen ontvang je ook een ebook met achtergrondinformatie en nog meer oefeningen.

Wat anderen zeggen over de online Lax Vox training

 • Bedankt voor de LaxVox filmpjes. Complimenten! Ziet er erg goed uit.
  Yolanda Simons, logopedist
 • Ik werkte al met Lax Vox in de praktijk, maar had het idee te stagneren. Door de online training is mij meer duidelijk geworden. Wat een mooi initiatief en goed opgezet, dank je wel!
  Nicole, logopedist
 • Hartelijk bedankt voor de goede uitleg. Ik gebruik het iedere dag en het heeft veel invloed op mijn zang .Ik heb ongeveer een half jaar niet of nauwelijks in mijn gezellige koor mee kunnen zingen . Na een schildklieroperatie , met behulp van logopedie en deze oefeningen ben ik weer op mijn oude niveau.
  Petra van den Berg, Koorbusiness.nu
 • In het echt heb ik je nog nooit ontmoet, maar wat ik van je zie geeft mij een fijn, warm gevoel. Een collega die open staat voor anderen en kennis en informatie wil delen. Toevallig in onze kwaliteitsgroep gehad over Lax vox. Ik had al wat slangen besteld en was begonnen met een aantal mensen. Een duidelijke lijn ontbrak nog hoe ik de oefenstof aan kon bieden. En toen kwam jij met de 3 online lessen. Ik vond ze erg duidelijk en ga proberen ze over te brengen op patiënten. Natuurlijk zal ik het gaan delen met mensen waarvan ik denk dat ze er wat aan zullen hebben!
  Erika, logopediste
 • Bedankt voor de duidelijke filmpjes! Heel fijn om je voorbeelden te zien. De uitleg was rustig en duidelijk.
  Annemiek
 • Ik heb ontzettend veel aan de online training Lax Vox met name het heel snel opwekken van een sensibele en reactieve ademsteun zonder ingewikkelde zangoefeningen vind ik erg prettig. Ik heb al 1 collega op je videopresentatie gewezen, hopelijk verbreidt zich dat dan weer verder. Heel hartelijk dank voor al je moeite!
  Marieke, zangeres
 • Bedankt voor de goede uitleg om Lax Vox te gebruiken! De online workshop heb ik aangeraden bij collega's!
  Goedele, logopediste
 • Na al hele goede ervaringen te hebben met Yolande in de therapie heb ik nu de Lax Vox training gedaan, die mij enorm goed is bevallen! Behalve een betere, meer ontspannen stem, heb ik een overall beter gevoel. Ik zit er sterker en meer ontspannen door in mijn vel. Het 'bubbelen' is bovendien best leuk om te doen. Bij mij staat het flesje dus standaard naast de bank. Heel erg bedankt Yolande!
  Marit Hettinga
 • Ik heb vanwege een trauma last gekregen met spreken. In het begin zelfs zo extreem dat mijn zinnen bestonden uit drie woorden. Dankzij logopedie, acupunctuur en zelfrealisatie kwam ik een heel end. Alleen dachten de meeste mensen dat ik een hele hese stem had. Nu, dankzij Lax Vox en de adviezen van Yolande is mijn stem weer duidelijker en kan ik langere zinnen maken zonder adem en stemproblemen. Ik ben zo blij met haar adviezen en filmpjes! Namaste!
  Gitta van Sermondt
 • Bedankt voor de gemakkelijk te volgen filmpjes. De hulp is zo concreet en praktisch, dat ik me direct in staat voel om dit te gaan toepassen met patiënten.Super!
  Groetjes, je collega Petra
 • Hartelijk dank voor het versturen van de Lax Vox lessen. Een zeer helpende methode voor mijn stem problemen. Ook fijn om de filmpjes terug te kunnen zien, dan ontdek je weer dingen die bij het oefenen nog niet helemaal goed gingen.
  Jannie
 • Ik heb je video’s bekeken en wil je alvast bedanken voor de goede, rustige uitleg / presentatie. Ik ben pas begonnen en het lijkt me al veel ontspanning te geven. Ik zal de kennis met mijn netwerk delen en wens je veel succes met het delen van het bubbelen aan heel Nederland.
  Wendy, logopediste
 • Bedankt voor de duidelijke filmpjes, hier kan je wat mee. Simpel en zeer effectief!
  Nienke
 • Hartelijk dank voor de mooie en duidelijke video-instructies. Ik had al andere filmpjes over Lax Vox gevonden op internet, maar vind jouw aanwijzingen heel prettig en volledig, echt geweldig!
  Corinne
 • De Lax Vox methode gebruik ik intensief voor mezelf en voor zangleerlingen. Ik moet zeggen dat ik er erg enthousiast over ben. En de leerlingen ook. In het begin vinden ze het eerst wat vreemd. “Doet het dan wel wat?” Ja, het doet zeker wat. Zelf neem ik het mee bij generale repetities en ‘borrel’ dan even in de pauze. Nu ze dat gezien hebben, stellen ze vragen en zijn nieuwsgierig. Sommigen hebben last van de stem na een concert, of een pittige repetitie. Dan komt er een vliesje over de stem waardoor het zingen in de hoogte niet meer wil. Of de adem wil niet goed zitten. Door het gebruiken van de Lax Vox gaat e.e.a. nu veel beter. Ook de ademhaling gaat meer ‘organisch’, lange frasen zingen wordt wat makkelijker etc. Leuk is dat! Dat wilde ik je vooral laten weten.
  Cecilia Bekema, zangeres en koordirigent
 • Bedankt voor je duidelijke instructies en filmpjes, het is nog wel veel oefenen maar dat komt goed!
  Judith
 • Erg goed initiatief, rustig in je eigen tijd vanaf een rustige plek de Lax Vox filmpjes bekijken. Leuke, effectieve en zeer leerzame bijscholing.
  collega logopedist
 • Wat een ontzettend mooi initiatief. Ik vind het een helder filmpje, duidelijke uitleg en een rustig beeld. Wat ik erg positief vind dat men wekelijks een nieuw filmpje toegezonden krijgt. Daar zit iets motiverends in en geeft een extra stimulans in het oefenen. Ik zal dit zeker aanbevelen bij cliënten. Ik wens je al het succes met dit initiatief.
  Ilona, logopedist
 • Ik ben erg blij met de filmpjes en bekijk ze ook samen met mijn cliënten. Top gedaan!
  Hanneke, logopediste
 • Door jouw mails en enthousiasme heb ik al twee cliënten verwezen naar jouw online cursus en heb ik ook collega's aangegeven cliënten daarop attent te maken.Dank je wel voor je inzet, je helpt er heel veel mensen mee!
  Lucia, collega
 • Met de door jouw ontwikkelde filmpjes heb ik al wat cliënten de lax vox training in beeld kunnen aanbieden. Mooi en professioneel opgezet.
  Miriam Helsper
 • Bedankt voor het sturen van de Lax Vox lessen en de uitleg van de methode. Tot nu toe ervaar ik de methode als erg prettig en ontspannend voor de stem. Als zangeres zal ik deze methode zeker blijven gebruiken als warming-up en cooling-down! Ook fijn dat men je kan consulteren bij vragen etc. Mooi initiatief en ik heb mijn netwerk naar de Lax Vox methode verwezen!
  Isabel, professioneel zangeres
 • Ik wil even zeggen dat ik erg enthousiast ben over de methode Lax Vox, maar zeker ook over je website en je heldere uitleg!
  Jose, zangdocent
 • Ik gebruik nu sinds enkele weken de Lax Vox Methode. De methode werkt echt, ik zing makkelijker, de overgang tussen borst en kopstem gaat vloeiender, echt top! De online training heeft me op een makkelijke manier geholpen deze methode onder de knie te krijgen.
  Dennis Koppen
 • Ik heb zeker veel plezier van de Lax Vox video's. Mijn stem is meer ontspannen en heeft een groter bereik als ik een half uur van tevoren met de Lax Vox bezig ben geweest (zingen).
  Paula, zangeres
 • De afgelopen maand heb ik op aanraden van mijn logopedist geoefend met de online training Lax Vox, omdat ik last had van slik- en ademklachten ten gevolge van erg gespannen spieren in mijn hals/nek. Inmiddels gaat het mede door de overzichtelijke oefeningen die ik elke week in mijn mailbox kreeg stukken beter!
  Lotte
 • Bedankt voor de duidelijke video instructies, super initiatief!
  Sabrina, logopediste
 • Nadat ik op internet gezocht had naar de lax vox methode kwam ik bij Yolande terecht. Ze legde me helder uit wat die methode voor me kon betekenen en stuurde me direct de slang toe. Vanwege corona hadden we alleen online contact met elkaar. Ongelooflijk dat dit zo goed verliep, het maakte niet uit voor de behandeling dat we elkaar alleen via Zoom zagen. De brok in mijn keel is weg, ik kan weer langdurig praten zonder keelpijn te krijgen en weet nu waar ik op moet letten bij het ademhalen. Heel erg bedankt Yolande!!
  Dorothea, 68 jaar
 • Dank je wel voor de videotraining. Ik heb het al bij diverse patiënten gebruikt en het helpt ze goed. Vooral de ontspanning wordt als weldadig ervaren. Voor mijzelf gaf de derde video veel verheldering, de toepassing richting spontaan spreken had ik nog niet gehoord.
  Arjanne
 • Yolande is een behulpzame collega. Ze reageert altijd snel op vragen. Ik werk weinig met stemproblemen maar ga door haar met lax vox aan de slag. Ik zie nu de mogelijkheden voor mijn cliënten en voor mezelf!
  Sylvia van der Drift