Instagram module Ontspannen naar Huis

Hoe zou het zijn als je je werkdag ontspannen kunt afsluiten voor je weer naar huis gaat ?

Via een besloten account op instagram plaats ik elke werkdag rond 17.15 uur een korte ontspanningsoefening. Je doet de oefening bij voorkeur aan het eind van je werkdag voordat je je weer in je thuissituatie stort. De module sluit na een maand maar je hebt daarna nog een maand toegang tot de oefeningen.

Ik plaats elke werkdag rond 17.15 uur een filmpje van een minuut of vijf op het besloten account. Het is alsof ik tegenover je zit en samen met jou de oefening doe. Je hoeft de oefening natuurlijk niet precies om kwart over 5 te doen, neem een tijdstip dat voor jou werkt om de overgang van werk naar prive soepel te laten verlopen.

Wanneer je al meer modules bij mij gedaan hebt zul je een aantal oefeningen wellicht herkennen, maar er zullen ook zeker nieuwe bij zijn. De oefeningen komen uit Hatha Yoga, Yoga Nidra, Jin Shin Jyutsu, Ervaarbare Adem en Polyvagaal theorie.

De module kost nu €35,- en is al begonnen, alle 35 oefeningen staan inmiddels in het account. Je hebt tot 1 mei om rustig met de oefeningen aan de slag te gaan. Dus, als jij een instagram account hebt en 2022 ook ontspannen wilt beginnen, geef je dan nu op via onderstaande link. Na betaling kun je een vriendschapsverzoek indienen bij het instagram account @ontspannen_naar_huis, Ik zal je dan zo snel mogelijk toelaten!

Ik hoop je te mogen begroeten bij de intagrammodule Ontspannen naar Huis!