Instagram module Just Relax

Instagram module Just Relax

Ontspannen thuis komen na een drukke werkdag?

Heb je het gevoel dat je continu áán staat?

Merk je dat je altijd hoog en snel ademt?

Heb je moeite met in slaap te vallen?

Heb je continu een opgejaagd gevoel?

Heb je een kort lontje of staat het huilen je vaak nader dan het lachen?

Heb jij ook moeite om na een lange dag om te schakelen en ontspannen thuis aan te komen?

Zij gingen je voor

Ik wil even zeggen dat ik vind dat je zo’n fijne rustgevende stem hebt om yoga/meditatieoefeningen te geven!
Ik geniet echt van je ‘ontspannen naar huis’ oefeningen! Het lukt nog niet om ze elke dag te doen, maar als ik ze doe voelen ze erg goed.
Dank je voor deze mogelijkheid!

Wendy

Ontspannen naar Huis: het helpt me echt om de stress van de soms hoge werkdruk te verlagen. Juist als ik denk dat ik er eigenlijk geen tijd voor heb, voel ik hoe belangrijk het is om even te ontspannen. Door een uur uit die hectiek te stappen, voelt het als zowel een lichamelijke als mentale reset. Daarna kan ik met meer rust in het lijf en het hoofd weer aan het werk. Het geeft ruimte voor creativiteit.

Esther

Ik werk aan huis, dus de scheiding tussen werk en prive is minimaal, maar… ik heb genoten van je oefeningen. Echt heerlijk. Met een goed gevoel, een ontspannen lichaam en een glimlach op mijn gezicht ga ik nu heerlijk mijn bed in.

Carine

‘Ontspanning naar Huis’! Het brengt rust op een drukke dag. En het geeft mij een nieuw perspectief op ontspannen. Daar profiteer ik zowel op het werk als thuis van!

Ellen

Ik vind het heerlijk! Het ontspant, maar het geeft ook een heel lekkere energie om weer aan het werk te gaan. Een must voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning.

Dorothé

Ik ben nu in week 3 van de online module ‘Ontspannen naar Huis’. De ontspanningsoefeningen doe ik iedere dag. Ik vind het geweldig, de 5 min. zijn snel voorbij. Dank je wel het doet me goed!

Wilma

Bedankt voor de oefeningen in de module ‘Ontspannen naar Huis’. Ik merk dat het per dag verschilt hoe veel ik gefocust ben op de oefening. Ik ben blij dit op te merken. Vandaag heeft het mij goed gedaan. Het is voor mij echt een afschakel moment van de dag geworden

Jessica Frembgen

Instagram training Just Relax start op 09-01-2023

Hoe zou het zijn als je je werkdag ontspannen kunt afsluiten voor je weer naar huis gaat? Deze module ter waarde van €79,- loopt volledig via Instagram.  Via een besloten account plaats ik vier weken lang elke werkdag een korte ontspanningsoefening. Je doet de oefening bij voorkeur aan het eind van je werkdag voordat je je weer in je thuissituatie stort. De module sluit na een maand maar je hebt daarna nog twee maanden toegang tot de oefeningen.

Ik plaats elke dag in de ochtend een video van een minuut of vijf op het besloten account. Het is alsof ik tegenover je zit en samen met jou de oefening doe. Je doet de oefening op een tijdstip dat voor jou werkt om de overgang van werk naar privé soepel te laten verlopen. De oefeningen komen onder andere uit Hatha Yoga, Yoga Nidra, Jin Shin Jyutsu, Ervaarbare Adem en Polyvagaal theorie. Op vrijdag is het een stoelyogasessie van 15 minuten en op zaterdag ontvang je een Yoga Nidra les. Ideaal om het weekend ontspannen mee te beginnen! Naast de video’s met oefeningen plaats ik informatie over de verschillende methodes waar de oefeningen uit komen en vertel ik je waaróm het zo belangrijk is om te ontspannen, juist als je het heel druk hebt.

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Yolande Kylstra. Oorspronkelijk opgeleid tot all-round logopedist ben ik nu al jaren gespecialiseerd in de hoofdgebieden adem, stem en ontspanning. Mijn opleiding tot adem- en ontspanningstherapeut Methode Van Dixhoorn en tot hatha yogadocent hebben daar een belangrijke bijdrage in geleverd.

Ik blijk het erg leuk te vinden om op andere manieren met mijn vak bezig te zijn. Via mijn online trainingen hoop ik je op een laagdrempelige manier te helpen met adem-, stem- of spanningsklachten. Heel trots ben ik natuurlijk ook op het verschijnen van het boek Adembenemend, dat ik samen met collega Miriam Helsper schreef. Op deze manier kunnen nog veel meer mensen profijt hebben van de geweldige oefeningen die de logopedie en ademtherapie te bieden heeft! Ook ontwikkelde ik een eigen traject om mensen met adem-, stem of spanningsklachten te helpen.

 • Wat ben ik blij dat ik je gevonden heb op Instagram! Ik deed mee met de module Just Breathe 2022. Ik heb ontzettend veel aan de oefeningen gehad. Ik vond het superfijn dat je de oefeningen in filmpjes voordeed. Zo kon ik ernaar kijken óf alleen naar luisteren. Ik raad deze module zeker aan anderen aan! Je stem is fijn om naar te luisteren en je legt alles heel duidelijk uit. De extra informatie over de technieken vond lk ook heel fijn. Jammer dat het al afgelopen is, dank je wel!
  Bianca
 • Mijn hartelijke dank voor het delen van je kennis op deze leuke wijze! Weet dat ik een aantal van deze oefeningen direct heb ingezet bij mijn nieuwe cliëntengroep, post COVID-19. En ook voor mezelf waren sommige zaken een openbaring! Juist in deze tijden waarin er toch een groot beroep wordt gedaan op je mentale gezondheid en je onbewust spanning in je lijf opbouwt! Denkend aan mijn armen die tegen mijn lichaam aangedrukt zaten en mijn ingehouden buik ... Mezelf hier bewust van zijn en het daardoor weer kunnen loslaten is heel gezond. Bedankt!!
  Kristel Cobussen
 • Aangezien ik regelmatig en sinds jaren de instructies van de methode Van Dixhoorn aanbied aan mijn patiënten met stem, globus en adem/spanningsklachten ben ik erg blij met de online modules van Adempunt. Veel patiënten zijn bereid en in staat een module aan te schaffen en kunnen daardoor de oefeningen makkelijker thuis doen.
  Deze oefeningen bevorderen het lichaams- en adembewustzijn en vermogen tot zelf regulatie. En ik kan de ervaringen bespreken, en er op verder bouwen met bijvoorbeeld de stem oefeningen.
  Sandra Roosenburg
 • Ik wil je bedanken voor alle mooie ademoefeningen!! Duidelijk uitgelegd en heel prettig ingesproken. Het is prettig om iedere dag een mailtje te krijgen: het zorgt ervoor dat je toch eerder even gaat 'oefenen'.
  Simone van Soelen
 • Net de oefening met het beekje uit de module 'Ontspannen naar Huis' gedaan. Heel prettig! Ik geniet van je dagelijkse oefeningen, en ook van de manier waarop je ze met je mailtjes presenteert.
  Jo-Anne Vissers
 • Ik werk aan huis, dus de scheiding tussen werk en prive is minimaal, maar… ik heb genoten van je oefeningen. Echt heerlijk. Met een goed gevoel, een ontspannen lichaam en een glimlach op mijn gezicht ga ik nu heerlijk mijn bed in.
  Carine
 • Ontspannen naar Huis: het helpt me echt om de stress van de soms hoge werkdruk te verlagen. Juist als ik denk dat ik er eigenlijk geen tijd voor heb, voel ik hoe belangrijk het is om even te ontspannen. Door een uur uit die hectiek te stappen, voelt het als zowel een lichamelijke als mentale reset. Daarna kan ik met meer rust in het lijf en het hoofd weer aan het werk. Het geeft ruimte voor creativiteit.
  Esther
 • Ik wil even zeggen dat ik vind dat je zo’n fijne rustgevende stem hebt om yoga/meditatieoefeningen te geven! Ik geniet echt van je 'ontspannen naar huis' oefeningen! Het lukt nog niet om ze elke dag te doen, maar als ik ze doe voelen ze erg goed. Dank je voor deze mogelijkheid!
  Wendy
 • 'Ontspanning naar Huis'! Het brengt rust op een drukke dag. En het geeft mij een nieuw perspectief op ontspannen. Daar profiteer ik zowel op het werk als thuis van!
  Ellen
 • Ik ben nu in week 3 van de online module 'Ontspannen naar Huis'. De ontspanningsoefeningen doe ik iedere dag. Ik vind het geweldig, de 5 min. zijn snel voorbij. Dank je wel het doet me goed!
  Wilma
 • Ik doe de module 'Ademen gaat Vanzelf' en ik vind je oefeningen super fijn! Ik heb ook bij Jan van Dixhoorn opleiding gedaan en ik gebruik de oefeningen regelmatig in de behandelingen met cliënten. Maar het is zo fijn om ook weer zelf even aan de hand genomen te worden. En de afwisseling met de yoga en andere oefeningen vind ik erg fijn. Dank je wel voor dit initiatief. Ik geniet er enorm van.
  Vivian
 • Wat een herkenbare oefeningen Yolande. Heerlijk om ze eens van een ander te horen en zelf te ervaren. Je hebt een heel prettige stem en doet de oefeningen in een fijn tempo. Heel goed om dagelijks even tijd voor vrij te maken. Dank voor je initiatief!
  Gertild den Boer -  ontspanningstherapie-nuenen.nl/
 • Ik heb gemerkt dat ik dankzij deze training rustiger en 'dieper' (meer vanuit mijn buik) ga ademen, wat heel goed is voor mijn stem, en waardoor ik beter ga zingen. Hartelijk dank!
  Anneke Wind
 • Bedankt voor de oefeningen in de module 'Ontspannen naar Huis'. Ik merk dat het per dag verschilt hoe veel ik gefocust ben op de oefening. Ik ben blij dit op te merken. Vandaag heeft het mij goed gedaan. Ik vind het erg prettig dat de oefeningen altijd rond het zelfde tijdstip komen, het is voor mij nu echt een afschakel moment van de dag geworden 🙂
  Jessica Frembgen
 • Wat is dit toch fantastisch! Net of iemand aan het eind van de dag een beetje voor me zorgt en me een aai over mijn bol geeft. Dankjewel!!
  Gabriëlle - over de module 'Ontspannen naar Huis'

Alles op een rijtje

Wat krijg je in deze bonusaanbieding

 • vier weken lang elke werkdag een korte ontspanningsoefening op je Instagramfeed
 • op vrijdag een stoelyogasessie van 15 minuten
 • op zaterdag een Yoga Nidra les
 • de training duurt en maand, maar je hebt daarna nog 2 maanden toegang tot de video’s en oefeningen
 • gedurende de eerste maand mag je me altijd mailen met vragen
 • start op 09-01-2023