Gratis gidsen

Gratis gidsen

Download hier mijn gratis gidsen Hoe houd je je stem gezond, Lekker slapen en Afwijkende mondgewoonten met veel informatie en (ingesproken) oefeningen.

Gratis gids 𝘏𝘰𝘦 𝘩𝘰𝘶𝘥 𝘫𝘦 𝘫𝘦 𝘴𝘵𝘦𝘮 𝘨𝘦𝘻𝘰𝘯𝘥

Gratis gids 'Hoe houd je je stem gezond' van online logopedist Yolande Kylstra

Heb je last van je stem? Ben je hees of krijg je keelpijn als je lang moet praten? In deze gratis gids leg ik je uit wat de invloed is van spanning op je stem en hoe belangrijk je adem is bij het praten. Ik vertel je over globusgevoel (het gevoel dat er iets in je keel zit) en geef je tips bij stemklachten. Ook geef ik je concrete oefeningen die je kunt doen om je stem gezond te houden.

* indicates required

Gratis gids 𝘓𝘦𝘬𝘬𝘦𝘳 𝘴𝘭𝘢𝘱𝘦𝘯

Gratis gids 'Lekker slapen' van online logopedist Yolande Kylstra

Voelt slapen voor jou als een onmogelijke taak? Heb je alles al geprobeerd, maar lijkt niets te helpen?

In de online training Just Sleep die ik ontwikkeld heb vertel ik in 10 video’s alles over de oorzaak van slaapproblemen, de triggers die tot slaapproblemen kunnen leiden en de factoren die slaapproblemen in stand houden. Je ontvangt elke dag een mail met een ingesproken adem- of ontspanningsoefening.

In deze mini-handleiding deel ik een aantal tips en de 4 favoriete oefeningen van de deelnemers met je.

* indicates required

Gratis gids 𝘈𝘧𝘸𝘪𝘫𝘬𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘮𝘰𝘯𝘥𝘨𝘦𝘸𝘰𝘰𝘯𝘵𝘦𝘯

Gratis eBook over afwijkende mondgewoonten

Vaak wordt de beugel aangemeten in verband met een open- of overbeet. En na een jaar of twee een beugel gedragen te hebben, mag deze er eindelijk uit. Superblij ben je met het resultaat, je tanden staan keurig op een rijtje! Maar na een maand of drie begin je veranderingen op te merken, het lijkt wel of je tanden minder recht gaan staan en er weer een opening ontstaat aan de voorkant of tussen je kiezen. En dat kan goed zijn, want je tanden willen het liefst terug naar de positie waar ze vandaan komen. Dat noemen we relaps. Wat veel mensen niet weten is dat zo’n afwijkende gebitsstand niet vanzelf ontstaat.

In deze gratis gids met tips en oefeningen geef ik veel informatie over afwijkende mondgewoonten. Wat is het en wat kun je zelf doen?

* indicates required