Boek Adembenemend

Boek Adembenemend

Een brok in de keel, kikker in de keel, iets beneemt je de adem, de adem stokt. Op het moment dat je niet meer vrijuit kunt ademen blokkeert de stem of het spreken. Je slaat dicht of rent het liefst van het podium af. Hoe werkt spanning op de adem, het spreken, zingen en musiceren? Waarom werken wij eerst aan een degelijke basis voor houding, adem en stem? Dit boek geeft compact uitleg hoe de adem werkt onder spanning, wanneer je blokkeert en wat je dan het beste kunt doen. Er zijn veel praktische oefeningen en tips opgenomen zodat je snel zelf aan de slag kunt met vrijuit spreken, ontspannen presenteren, musiceren en acteren.

   

Adembenemend kost € 20,- inclusief verzendkosten.

Over Adembenemend

 • Dank voor dit geweldige boek. Het leest gemakkelijk, bevestigt mij in de dingen die ik al doe en geeft me weer nieuwe inzichten en prikkels. Ik ben er heel blij mee en raad 'm mensen zeker aan!
  Hanne
 • Nog los van de inhoud: mijn eerste indruk van het boek is alleen al heel positief qua lay-out! Die nodigt uit tot lezen door de korte stukjes, opvallende titels, goede regelafstand en bladindeling. En geweldig met de QR-codes en vrolijke tekeningen!
  Jolanda Grevink
 • Hele herkenbare situaties worden in dit boek beschreven met zeer veel praktische tips in een prettig geschreven stijl.
  Jolanda
 • Ben zelf vaak mijn stem kwijt. Nooit geweten dat spanning zoveel invloed kan hebben op je adem en dus op je stem! Super dat er zoveel oefeningen in staan die je met een QR code op je telefoon kan beluisteren.
  Djoeke