Lax Vox

Lax Vox

Bij de Lax Vox (= Vrije Stem) methode, wordt gebruik gemaakt van een siliconen slangetje en een flesje water. Het is een directe therapie die gemakkelijk te volgen en aan te leren is. Het is eenvoudig om thuis uit te voeren.

De LaxVox is een holistische therapie voor zowel functionele als organische stemstoornissen zoals stembandknobbels en -poliepen, psychogene dysfonieën, afonieën en stembandverlammingen. De methode is ook goed als “sandwich-therapie” voor en na een operatie te gebruiken.

De LaxVox is een goede methode voor professionele stemgebruikers. Het helpt met de warming up en de cooling down van de stem. Het maakt de gebruiker meer bewust van de spieren en spiergroepen die nodig zijn voor het bereiken van de doelstem. Het goede adempatroon komt zonder nadenken.

Omdat het soms lastig is te onthouden wat je moet doen ontwikkelde ik een video training. Voor € 79,- (incl. materiaal) ontvang je deze training bestaande uit 4 wekelijkse videolessen die makkelijk thuis te volgen is. Bij de wekelijkse videolessen ontvang je ook een ebook met achtergrondinformatie en nog meer oefeningen.