Stem

Stem

Ben je moe als je lang gepraat hebt? Heb je last van kriebel in de keel en kuch je vaak? Misschien heb je continu het gevoel dat er iets in de keel zit? Of heb je keelpijn bij het praten? Al deze dingen kunnen veroorzaakt worden doordat je je stem verkeerd gebruikt!

Ik heb veel bijscholingen gedaan op het gebied van de stem. Daardoor gebruik ik binnen de behandeling van stemklachten steeds de nieuwste technieken.

Wanneer je een afspraak maakt om met mij aan je stem te werken bespreken we eerst wat precies je klacht is. Samen stellen we dan een plan op hoe we het best aan de slag kunnen gaan. Ik vind het belangrijk om na elke vijfde sessies te bespreken of mijn manier van werken je aanspreekt en of het de gewenste resultaten geeft. We bespreken wat mijn hulp je oplevert, of je op de goede weg bent, en of we nog een ronde van 5 sessies zullen afspreken. Zo houd je zelf de regie over de behandeling.

Binnen de behandeling kan gebruik gemaakt worden van een spreekbeentje, een Lax Vox slang en/of CureTape. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening gebracht worden.

In de behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van de methode Lax Vox, kinesiotaping, vibrant voice technique en manuele facilitatie van de larynx

Ga je liever eerst zelf aan de slag?

Speciaal voor mensen met milde stemklachten en voor beroepssprekers en zangers ontwikkelde ik de online training Lax Vox.