Aanbod

Aanbod

Logopedie gaat in het algemeen over spreken. Maar dat is een heel ruim begrip. Ik vind het daarom belangrijk om te specialiseren. Ik heb mij in mijn vervolgopleidingen gericht op spanningsklachten, adem- en stemproblemen en op afwijkend mondgedrag. Mijn praktijk richt zich hier inmiddels volledig op.

Logopedie is opgenomen in het basispakket van de zorgverzekeringen en wordt grotendeels vergoed. Een behandeling duurt 30 minuten, waarvan 25 minuten cliënten contact en 5 minuten voorbereidingstijd. Meer informatie over de vergoedingen vind je op de info pagina.

        

Eenmalige online sessie

Heb je een vraag over je adem, stemgebruik of uitspraak en heb je het gevoel dat je aan één sessie voldoende hebt? Of ben je op vakantie en wil je toch graag een afspraak maken?

Maak een afspraak voor een online sessie van 50-60 minuten. We doen een korte intake en gaan dan meteen aan het werk. Je krijgt concrete oefeningen waarmee je zelf aan de slag kunt.

Komen de voorgestelde momenten je niet goed uit? App me dan op +31634241225 en dan kijken we wat er nog meer mogelijk is.

Tot gauw!